

2024 – 2025 Bell Schedule

8:50 AM	Arrival
8:50 – 9:30 AM	Block #1 (40mins)
9:30 – 10:10 AM	Block #2 (40mins)
10:10 – 10:50 AM	Block #3 (40mins)
10:50 – 11:10 AM	Outdoor Play
11:10 – 11:50 AM	Block #4 (40mins)
11:50 – 12:30 PM	Block #5 (40mins)
12:30 – 12:50 PM	Lunch
12:50- 1:10 PM	Outdoor Play
1:10 – 1:30 PM	DEAR (20mins)
1:30 – 2:10 PM	Block #6 (40mins)
2:10 – 2:50 PM	Block #7 (40mins)
2:50 PM	End of Day